Garlando Olympic Outdoor

Fotbollsspelet Olympic Outdoor har samma konstruktion som Deluxe Outdoor-modellen, men har även utrustats med en glasskiva för extra skydd. Det är tillverkat helt av vattentäta material och komponenter: Marin Plywood-kabinett, vattensäkert lim och metalldetaljer i rostfritt stål som fått extra behandling för att inte rosta. Lämpligt på stränder, lekplatser, campingplatser och vid simbassänger och på andra platser där bordet inte kan vara under ständig övervakning.

Glasskivan som täcker spelplanen gör att ingen kan komma åt spelarna eller spelplanen, vilket gör det omöjligt att använda spelet gratis eller att använda det på fel sätt.

Detta bord garanterar därför maximal lönsamhet för den som äger bordet i och med att man verkligen kan få så många människor att använda spelet som möjligt på exempelvis semesterorter och nöjesplatser.

Olympic Outdoor har designats med skimrande nyanser av ljusblått och mörkblått och har utrustats med ett vattensäkert skydd för att inte blekas i solen. 

De slimmade benen med Garlando-loggan är tillverkade av smidesjärn, vilket erbjuder hög stabilitet i all typ av terräng.

Bordet finns endast tillgängligt med fullt roterande målvakt. 

16 990 kr
Beställningsvara
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Garlando Olympic Outdoor
Mer information:
Artikelnummer6901-097
VarumärkeGarlando
Justerbara benNej
Mått L x B x H156 x 76 x 91 cm
Mått spelyta L x B120 x 71 cm
Vikt102