Donic Newgy Robopong 2055

Din alldeles egen personliga träningspartner Förbättrad prestanda, snabbare och mer exakt.

ROBO-PONG 2055 har utrustats med den senaste elektroniken och programvaran, vilket gör den mer exakt, tillförlitlig och snabbare än föregångaren ROBO-PONG 2050.


DONIC rekommenderar starkt sin smarta digitaliserade bordtennistränare Robo-Pong 2055 för spelare med alla typer av krav. Digital kontroll ger en exakt kontroll över fart, skruv och placering. I normalt läge erbjuder Robo-Pong 2055 enkel manuell kontroll över alla funktioner så som fart, skruv, placering och precision mellan slag. Under träningen har du tillgång till 64 st övningar och har möjlighet att träna som ett riktigt proffs. Det mobiltelefonliknande menysystemet är extremt enkelt att använda och finns på 6 olika språk. Det är dessutom möjligt att skapa och lagra dina egna övningar när du är ansluten till din Windows PC.


Toppspelaren kan med hjälp av roboten träna upp fotarbete och uthållighet, samt förbättra timing och slag för mer fart och bättre placering. Spelaren i början av sin karriär får möjlighet att finjustera alla viktiga slag. Du kommer snabbare se framsteg inom ditt fotarbete och din uthållighet. Nybörjaren och hobbyspelaren får möjlighet att lära sig bollkontroll, koordination och de vanligast förekommande slagen. Njut av roligt spel tillsammans med denna fantastiska bordtennisparter och ställ in ditt eget träningsprogram genom att välja bland de 64 olika övningarna.

Har möjlighet att leverera upp till 170 bollar per minut med en maximal hastighet på 160 km/h. Den kan programmeras för toppspinn, oskruvade slag, sid- och underskruv. 21 positioner och 30 olika hastigheter ger dig exakt bollplacering.


64 utvalda övningar kan programmeras för varje spelstandard (finns beskrivna i handboken). Du kan välja bollhastighet, intervall och placering. På din PC kan du skapa och lagra dina egna övningar. Manual


Uppsamlingsnätet går snabbt och enkelt att montera upp och ner. Det leder bollarna tillbaka till roboten så att du kan fortsätta träna utan avbrott..

14 995 kr
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Donic Newgy Robopong 2055
Mer information:
Artikelnummer7401-200-377
VarumärkeDonic