Aramith Fusiontables Wooden Line

Designa ditt eget biljard-/matbord precis som du vill ha det!
Tryck här för att designa ditt unika bord. 

Kontakta oss för prisuppgift och/eller om du vill få hjälp att designa ditt bord.

Att sätta samman en egen design med naturliga inslag - en galen utmaning? Denna utmaning möts till 100 % av det eleganta, minimalistiska Fusion-bordet, tillverkat av naturmaterial.
Dess autentiska, tidlösa känsla ger en äkta prägel som stämmer överens med Fusion-varumärket. För dig som älskar naturen och fina material kommer denna Woodline-kollektion i valnöt eller ek att smälta perfekt in i din miljö genom att kombinera detta biljard-/matbord med moderna sidobord och stolar från samma kollektion.


Fusionborden har dessutom ett revolutionerande Easy Lift-system så att det lätt kan omvandlas från ett traditionellt matbord med konventionell höjd (75 cm) till ett biljardbord med perfekt spelhöjd (82,5 cm). 


Våra bord är utrustade med de bästa professionella biljardkomponenterna: Iwan Simonis tävlingsklassade duk (kommer i 25 olika färger) och sarger i naturligt gummi för lång livslängd.


En innovativ lösning har introducerats i bollkorgarna i biljardbordet, så att allt biljardtillbehör kan förvaras i den tjocka delen av Fusion-bordet. Textiltekniken Stretch Nylon gör att bollkorgen expanderar när bollen faller i, men återfår sedan sin ursprungliga form så snart bollen tas upp.


Denna Woodline-modell finns i fyra träslag och valet kommer att bero på ditt hems stil och karaktären på de som bor där. Att fånga "det verkliga" och att bemästra det naturliga samt att spela med trä, är vad som ledde fram till Woodline-kollektionen. Att välja ett Woodlinebord är som att välja nöje och samhörighet i ett naturligt Zen sammanhang.

Kontakta oss för pris
Beställningsvara
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Aramith Fusiontables Wooden Line
Mer information:
Artikelnummer6505-413
VarumärkeAramith
Storlek7 ft
Vikt295 kg