Skor

Bästsäljare

Skor 

Här hittar ni speciella pingisskor. Dessa är i regel smidigare än vanliga inomhusskor och har väldigt greppig sula med rundade kanter för att du lättare ska kunna glida lite i förflyttningarna.

Mer
 • 459kr
  367kr exkl. moms 699kr
  Nersatt pris!

  Snygg och smidig sko från Donic med bra grepp i sulan.

 • 459kr
  367kr exkl. moms 699kr
  Nersatt pris!

  Snygg och smidig sko från Donic med bra grepp i sulan.

 • 549kr
  439kr exkl. moms 649kr
  Nersatt pris!

  Eftersom bordtennis blir snabbare varje år, måste en bordtennissko tillgodose behovet av snabbare rörelser. Center Court är en mycket flexibel pingissko och anpassar sig till fotens rörelse, samt ger en bra kontakt med golvet och gör det möjligt att omedelbart ändra riktning.

 • 599kr
  479kr exkl. moms 749kr
  Nersatt pris!

  Instinct II är utvecklad för bästa möjliga grepp och är unik med sitt ekstra mjuka gummimaterial under hälen og framme vid tårna. Även innersulan är tillverkad av en mjuk gummiblandning för bästa komfort och passform för foten. Detta är en lätt och smidig sko med optimalt grepp, utvecklad för att hantera alla de krav som ställs på en bordtennissko.

 • 699kr
  559kr exkl. moms

  Donic Waldner Flex III uppfyller alla krav i en bordtennissko kräver. Waldner Flex III har mer dämpning och bättre grepp i sulan än föregångaren. Det bättre greppet beror på en hög andel naturgummi i sulan. Nylonmeshmaterialet tillåter foten att andas och är mycket bekväm att bära. Pingisskon är lätt och smidig och ger en skön balans.

 • 799kr
  639kr exkl. moms

  En mycket intressant bordtennissko från XIOM, som tack vare materialet "LIGHT WEIGHT PHYLON" är både lätt, stryktålig och smidig. Bordtennisskon har dessutom en mycket bra ventilation tack vare en sula med ventilationskanaler.

 • 999kr
  799kr exkl. moms

  En uppgradering av den mycket populära skon Lezoline Sonic.